Animo Combi Line CB 40

Koffiezetsysteem Animo

Snel en veel koffie zetten

Het is prettig te weten dat zelfs op momenten dat grote groepen samenkomen, de koffie en thee niets aan kwaliteit en versheid hoeft te verliezen.

Beschrijving

Overzicht

Offerte voor dit product

Koffiezetinstallatie type CB 40.

Wie koffie en thee op een centrale plaats zet én serveert kiest voor een buffetoplossing. De roestvrij stalen koffiezetinstallatie bestaat uit 1 doorstroomwaterkoker en 1 of 2 containers van maar liefst 40 liter.

Gebruiksvriendelijk

Met het softtoetspaneel aan de voorzijde van de zuil stelt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid koffie in. Dankzij het koffiedoseeradvies is de koffie altijd perfect op smaak. Een signaal geeft aan wanneer de koffie klaar is. Ontkalken gaat eenvoudig met het ingebouwde ontkalkingsprogramma.

Perfect op temperatuur

Cruciaal is natuurlijk de juiste temperatuur. De unieke kunststof filters zijn dankzij hun lichte gewicht uiterst prettig in gebruik en zorgen ervoor dat er geen warmte verloren gaat. De elektrische containers garanderen een optimale temperatuurbeheersing van koffie en thee waardoor de smaak vers en goed blijft.

Veiligheid voorop!

De dubbelwandige container wordt aan de buitenkant niet heet. De koffiezetinstallatie is voorzien van zwenkarmbeveiliging en containersignalering. Heet water kan dus alleen worden afgegeven als er een container is geplaatst en de zwenkarm zich boven het filter bevindt.

Lage prijs per kopje koffie

Met apparatuur uit de Animo ComBi-line bent u verzekerd van een lage kostprijs per kopje koffie.

Capaciteit tot 1280 kopjes per uur
Tijdklok
Koffie-klaar-signaal
LCD-display met gebruiker-, operator- (PIN) en servicemenu
Dag- en totaal tellers
Zwenkarmbeveiliging
Containersignalering
Softstart
Eenvoudig te reinigen
RVS opzetfilter incl. korffilterinzetstuk