Animo Combi Line CB.W

Animo

Serveerwagen opstelling

Voor het decentraal serveren van koffie en thee biedt de Animo ComBi-line de perfecte mogelijkheden. Een ideale opstelling is de combinatie van een aan de wand bevestigde doorstroomwaterkoker met een container en serveerwagen.

Beschrijving

Overzicht

Offerte voor dit product

Wandopstelling

De Animo Combi Line doorstroomwaterkokers zijn leverbaar met een uurcapaciteit van 30, 60 en 90 liter heet water per uur. In de zuil bevindt zich een separate waterkoker met no-drip kraan. Zo beschikt u continue over heet water voor thee.

Koffiecontainers

Cruciaal voor de smaak is de bewaartemperatuur van de koffie en thee. Koffiecontainers zijn leverbaar in geïsoleerde en elektrische uitvoeringen in 5,10 en 20 liter en bewaren de koffie perfect op temperatuur.

Gebruiksvriendelijk

Met het softtoetspaneel aan de voorzijde van de zuil stelt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid koffie in. Dankzij het koffiedoseeradvies is de koffie altijd perfect op smaak. Een signaal geeft aan wanneer de koffie klaar is. Ontkalken gaat eenvoudig met het ingebouwde ontkalkingsprogramma.

Veiligheid voorop!

De dubbelwandige container wordt aan de buitenkant niet heet. De koffiezetinstallatie is voorzien van zwenkarm beveiliging en containersignalering. Heet water kan dus alleen worden afgegeven als er een container is geplaatst en de zwenkarm zich boven het filter bevindt.

Lage prijs per kopje koffie

Met apparatuur uit de Animo ComBi-line bent u verzekerd van een lage kostprijs per kopje koffie.

Uurcapaciteit van 30, 60 of 90 liter heet water
Seperate wateraftap in zuil (22 liter per uur)
Koffiedoseeradvies
Timer
Koffie-klaar-signaal
LCD-display met gebruiker-, operator- (PIN) en servicemenu
Dag- en totaal tellers
Zwenkarmbeveiliging
Containersignalering
Vaste wateraansluiting 3/4″
Eenvoudig te reinigen