Animo M 202

koffiezetapparaat

Dubbele koffiezetter

De Animo M202 is een dubbel koffiezetapparaat voor verse filterkoffie. Met de koffiezetter kunt gelijktijdig twee kannen met koffie zetten. De koffiezetter is voorzien van 4 zelfregulerende warmhoudplaten, zodat u over een grote buffervoorraad koffie kunt beschikken voor drukke periodes. En…, als een kan leeg is, dan kunt u deze snel weer zetten. De zettijd bedraagt ongeveer 8 minuten voor 2 volle kannen van 1,8 liter.

Beschrijving

Overzicht

Offerte voor dit product

Optimaal bedieningsgemak

De dubbele koffiezetter Animo M202 sluit u eenvoudig op de waterleiding aan. De handige tiptoetsen aan de bovenzijde geven u optimaal bedieningsgemak. De te zetten koffie kunt u per kop instellen. Zodra de koffie klaar is, geeft de koffiezetter een geluidssignaal.

Unieke kan detectie

Dankzij de gepatenteerde kandetectie voorkomt u dat het filter overloopt als u tijdens het zetproces de kan wegneemt om alvast een kopje koffie in te schenken. De lekstop sluit het filter af, dit voorkomt nadruppelen

Eenvoudig in onderhoud

Een ontkalkingsindicatie geeft aan wanneer het tijd is om het apparaat te reinigen. Het schoonmaken is zeer eenvoudig.

Eigentijdse uitstraling

Koffiezetapparaten uit de Animo M-LINE hebben, mede door het gebruik van roestvrij staal in combinatie met kunststof, een opvallende en eigentijdse uitstraling. Kortom een aanwinst voor iedere locatie!

Vaste wateraansluiting
Zettijd; ca. 8 min. per kan
Capaciteit; 28 liter koffie per uur
Kan detectie start en stopt het zetproces
Lekstop
Koffie-klaar-geluidssignaal
Ontkalkingsindicatie
4 zelfregulerende warmhoudplaten
Tiptoetsen
Droogkookbeveiliging die van buitenaf te resetten is
220-240 V / 3500 W