Animo M102

koffiezetapparaat

Dubbele koffiezetter

De Animo M102 is een dubbel koffiezetapparaat voor verse filterkoffie. Met de koffiezetter kunt gelijktijdig twee kannen met koffie zetten. De koffiezetter is voorzien van 4 zelfregulerende warmhoudplaten, zodat u over een grote buffervoorraad koffie kunt beschikken voor de drukke periodes. En, als een kan leeg is, dan kunt u deze snel weer zetten. De zettijd bedraagt ongeveer 8 minuten voor 2 volle kannen van 1,8 liter.

Beschrijving

Overzicht

Offerte voor dit product

Optimaal bedieningsgemak

De Animo M102 koffiezetter heeft watervulling aan de voorzijde. Hierdoor kunt u gemakkelijk het koffiezetapparaat vullen. De handige tiptoetsen aan de bovenzijde geven u optimaal bedieningsgemak. Zodra de koffie klaar is, geeft de koffiezetter een geluidssignaal.

Unieke kan detectie

Dankzij de gepatenteerde kan detectie voorkomt u dat het filter overloopt als u tijdens het zetproces de kan wegneemt om alvast een kopje koffie in te schenken. De lekstop sluit het filter af, dit voorkomt nadruppelen.

Eenvoudig in onderhoud

Een ontkalkingsindicatie geeft aan wanneer het tijd is om het apparaat te reinigen. Het schoonmaken is zeer eenvoudig.

Eigentijdse uitstraling

Koffiezetapparaten uit de Animo M-LINE hebben, mede door het gebruik van roestvrij staal in combinatie met kunststof, een opvallende en eigentijdse uitstraling. Kortom een aanwinst voor iedere locatie!

Geschikt voor roestvrij stalen thermoskan met pomp (apart bestellen)
Watervulling met de hand
Geheel roestvrij staal 18/9
Hoge uurcapaciteit; 18 liter/ 144 kopjes
Droogkookbeveiliging
Eenvoudige bediening
Eenvoudig te reinigen
220-240 V / 2100 W