Animo M200W

koffiezetapparaat

Koffiezetter met waterkoker voor thee

Met de koffiezetter Animo M200W kunt u eenvoudig en snel, rechtstreeks in een glazen kan verse filterkoffie zetten. De zettijd bedraagt ongeveer 8 minuten voor een volle kan koffie (1,8 liter). Dankzij de speciale zelfregulerende warmhoudplaten is uw koffie altijd op de juiste temperatuur! Door de extra waterkoker beschikt u ook over heet water voor bijvoorbeeld thee.

Beschrijving

Overzicht

Offerte voor dit product

Optimaal bedieningsgemak

De Animo M200W koffiezetter sluit u eenvoudig op de waterleiding aan. De handige tiptoetsen aan de bovenzijde geven u optimaal bedieningsgemak. De te zetten koffie, kunt u per kop instellen. Zodra de koffie klaar is, geeft de koffiezetter een geluidssignaal.

Unieke kan detectie

Dankzij de gepatenteerde kandetectie voorkomt u dat het filter overloopt als u tijdens het zetproces de kan wegneemt om alvast een kopje koffie in te schenken. De lekstop sluit het filter af, dit voorkomt nadruppelen.

Eenvoudig in onderhoud

Een ontkalkingsindicatie geeft aan wanneer het tijd is om het apparaat te reinigen. Het schoonmaken is zeer eenvoudig.

Eigentijdse uitstraling

Koffiezetapparaten uit de Animo M-LINE hebben, mede door het gebruik van roestvrij staal in combinatie met kunststof, een opvallende en eigentijdse uitstraling. Kortom een aanwinst voor iedere locatie!

Zettijd; 8 min. per kan
Capaciteit; 14 liter koffie & 16 liter heet water per uur
Kan detectie start en stopt het zetproces
Lekstop
Koffie-klaar-geluidssignaal
Ontkalkingsindicatie
2 zelfregulerende warmhoudplaten
Continue brew en pre-wet brew instelling
Tiptoetsen
Droogkookbeveiliging die van buitenaf te resetten is
220-240 V / 3350 W