SGL Rotary

Sgl koffiemachine

Volautomatisch koffieapparaat voor espresso of een gewone tas koffie met  pods of capsules. Ideaal voor thuis of kantoor.

Beschrijving

Overzicht

Offerte voor dit product

Innovatief systeem

Het nieuwe toestel uit het SGL-gamma onderscheidt zich door een innovatief systeem voor het automatisch uitwerpen van de gebruikte pods of capsules, meteen nadat de koffie gezet is. Rotary is beschikbaar in de versies standaard, met een handmatige selectie voor de hoeveelheid koffie, ofwel in de versie Lux, met mogelijkheid tot automatische programmatie van de hoeveelheid.
Het rooster onder de kop heeft twee hoogtes, waardoor er mogelijkheid is voor het gebruik van de espresso-kop, de gewone koffie-kop of zelfs de mok. Het bovenblad van de machine dient tegelijk als kopverwarmer.

Volautomatisch

De Rotary Lux machine werkt met koffieservings (pads) en is volautomatisch. Met de juiste servings en één druk op de knop maakt u een overheerlijke espresso of lungo.
De pads zijn individueel verpakt, waardoor uw kopje koffie altijd optimaal van smaak is. De Rotary heeft de volgende functies: koffie, heet water en stoom. Deze Rotary apparaten kunnen qua dosering en hoeveelheid zelf worden ingesteld. De machines zijn geschikt voor de zakelijke gebruiker óf de liefhebber van een perfecte espresso gecombineerd met het hoogste bedieningsgemak.

Modern design

Met deze espresso machine kunt u niet alleen voor espresso, maar ook voor een kopje gewone koffie of heet water kiezen.
Deze koffiemachine is eveneens voorzien van een thermoblok en een stoompijp voor cappuccino.  Gecombineerd met het hoogste bedieningsgemak. Want de machine heeft een instelbare automatische afslag (3 standen) en voert de gebruikte capsule af in de residubak. Waarschuwt als deze bak vol is en ook als het waterreservoir weer gevuld moet worden.
De SGL Rotary koffiemachine heeft een fraai modern design en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood of oranje.

Vermogen : 1020 watt / 230
Waterreservoir : 1,7 liter
Verwarming : Thermoblock
Pompdruk : 15 bar
Aantal pods : 24 per opvangba
Afmetingen : 36,5(h) x 29,5(b) x 29(d) cm
Gewicht : 7 kg