Koffiemachine met verse koffiebonen

Een elegantie koffiemachine met verse koffiebonen en instant producten (decafeine koffie, melk, cacao en of thee en of soep)

Dit tafelmodel met touchscreen wordt herkend door het aantrekkelijk design, moderne led-verlichting, chrome frame en glanzend zwarte afwerking.

Het touchscreen biedt een groot aantal selecties.

Deze koffieautomaat Necta Krea Touch is de ideale oplossing voor KMO’s, hotels, enzoverder.

Zeer gebruiksvriendelijk en zeer weindig onderhoud.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.Koffieautomaat_Krea_Touch

 

 

Een topper onder de koffiemachines!!

Moet het bij jou ook vooruitgaan? Kies voor de Animo Optivend! Je wil tijdens je pauze genieten van een kopje koffie of een lekker warme chocomelk, maar er staat een wachtrij aan de koffieautomaat…. Herkenbaar? Met dit koffietoestel kan er snel na elkaar een kopje koffie gezet worden. De koffie wordt gezet met vriesdroogkoffie, ook […]

Volwaardige opvolger voor Necta Colibri

U bent op zoek naar koffieautomaat Necta Colibri? De Necta Colibri is enkele maanden geleden uit het gamma gegaan bij de fabrikant Necta (na 19 jaar). De opvolger Necta Krea is reeds 5 jaar op de markt en heeft de Necta Colibri nu definitief uit het gamma doen nemen…

Neem een kijkje op onze website waar we u 2 types voorstellen: Necta Krea Espresso en Necta Krea Instant.

Eveneens in dit gamma stellen we u de Necta Solista voor. Vanuit dit toestel wordt automatisch een beker verdeeld (automatische bekerdispenser).

Tevens verdelen we ook de Animo OptiVend reeks. Deze Animo koffietoestellen hebben vele mogelijkheden en staan garant voor een uitstekende kwaliteit.

Nieuwe website